Prezentare

Bine ai venit!

PROMAR AUDIT presteaza servicii profesionale de calitate din anul 2004, constand in auditarea si certificarea situatiilor financiare, consultanta fiscala, organizare contabilitate financiara si de gestiune, efectuarea de expertize contabile etc.

Noi consideram ca prima noastra obligatie este grija fata de clientii nostri.  Ne intereseaza cum evolueaza acestia pe termen lung, succesul lor fiind si succesul nostru.  Abordam fiecare firma ca si cum ar fi propria firma, oferindu-le clientilor informatiile, analizele si evaluarile de care au nevoie pentru a lua decizii majore.

Fie ca este vorba de taxe sau de investitii financiare, PROMAR AUDIT actioneaza in interesul clientilor. Acestia au nevoie de mai mult decit simple servicii de contabilitate si de calculare a taxelor. Clientii nostri au nevoie ca noi sa fim dinamici si sa-i ajutam sa-si atinga scopurile. Aceasta presupune un nivel de implicare mult mai mare decit se asteapta de la o simpla firma de contabilitate. Noi nu suntem genul de firma care ofera doar o lista de servicii in speranta ca unul sau mai multe se vor potrivi cu necesitatile clientului.

PROMAR AUDIT a reusit sa se impuna pe piata specifica prin:

  • Flexibilitate si adaptarea serviciilor la necesitatile si specificul fiecarui client;
  • Comunicarea si colaborarea continua pe parcursul derularii misiunilor intre societatea noastra si conducerea si personalul societatilor client;
  • Un excelent raport calitate-preturi, avand in vedere valoarea beneficiilor generate de prestarea serviciilor profesionale ;
  • Pregatirea continua si bogata experienta profesionala a fiecarui membru al echipei;
  • Calitatea ridicata a fiecarei misiuni garantata prin Proceduri interne de lucru si control.

Comments are closed.